Virtuaaliset lakipalvelut

Posted on Updated on

Ovatko juristit liian vanhanaikaisia vai asiakkaat liian edistyksellisiä!

Internetin valtakaudella ei voi kuin hämmästellä, miksei lainopillisia palveluita tarjota enemmän internetin kautta. Kun kaikki toimii muutenkin loistavasti virtuaalisesti, niin mikseivät lainopilliset palvelut? Yhtä lailla lainopillisia palveluita halutaan tilata missä ja milloin vain, aivan niin kuin mitä tahansa muita palveluita.

Itse olen huomannut, kuinka valtava kysyntää lainopillisilla palveluilla on verkossa! Asiakkaat haluavat tehdä toimeksiantoja muulloinkin kuin toimiston aukioloaikoina, silloin kuin asiakkaalle itselleen parhaiten sopii. Ei tarvitse jäykistellä ja pukeutua tilaisuutta varten ”tilaisuuden arvon mukaisesti” vaan voidaan näpytellä toimeksianto internetin kautta vaikka illalla, sohvalla istuen ja villasukat jalassa! Ja kun se kerran on vielä edullisempaakin kuin toimistolla tehdyt asiakirjat, niin mikäs meitä juristeja muka jarruttaa?

Verkon kautta toteutettavia toimeksiantoja (yksityishenkilöille) on nyt vain muutamilla toimijoilla ja nämä ovat pääosin vain avioehtosopimuksia ja testamentteja. Palveluita voisi vallan mainiosti laajentaa myös muiden asiakirjojen laatimiseen ja muihin lainopillisiin palveluihin.

Jos Sinulla on toivomuksia verkon kautta toteutettavien palveluiden osalta, niin ole ihmeessä yhteydessä! Nyt kun sähköinen tunnistautuminen, web-kamerat, video-konferenssit, yms. ovat jo melkein arkipäivää, on vain taivas (ja toki laki) rajana!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s