Onnellisuus

Posted on Updated on

Kuulin eilen pitkästä aikaa ystävästäni ja entisestä naapuristani, joka hehkutti tänään pidettäviä läksiäisiään eläkkeelle jäämisensä johdosta. Uusi elämä alkaa hänellä! Nyt on aikaa tehdä ja keskittyä niihin asioihin, mistä nauttii.

Itselläni uusi elämä alkoi viime vuonna, kun perustin yritykseni. Tuntuu unelmien täyttymykseltä ja etuoikeutetulta saada tehdä sitä, mitä haluaa, siellä missä haluaa! Kun toimisto on kotona, on kuin ei töissä olisi lainkaan. Ei ole tuntien työmatkoja eikä tarvitse istua tunkkaisessa toimistossa. Lomat ja vapaat saa pitää silloin kuin haluaa. Kukaan ei seuraa kellon kanssa kauanko olet kahvitauolla. Paras selkään taputus on kiitos tyytyväiseltä asiakkaalta! Ei tarvitse odotella palkankorotusta tai ylennystä. Koko ajan oppii (ja saa oppia!) lisää. Sitä on itsensä pomo ja töitä tulee sen verran, kun on niiden saamisen eteen valmis tekemään töitä. Mitään ei tapahdu sormet ristissä istuen ja ihmetellen. Niitä ihmeitä pitää tehdä, niitä on turha odotella. Kun niiden eteen tekee jotain, niin silloin niitä ihmeitä juuri tapahtuu!! (Huom. WordPress-blogini motto.) Töitä riittää ja motivaatio työn tekemiseen on siis huipussaan, kun olosuhteet ovat kohdallaan, on motivoitunut ja ahkera.

Nyt yrittäjänä toimiessani on siis helppo huomata, kuinka paljon onnellisuuteen vaikuttaakaan se, että tekee sitä, mistä todella nauttii. Rikastuminen, palkan suuruus tai titteli eivät siis ole asian ydin, vaan onnellisuus! Koska unelmiensa toteuttaminen ei ole kaikille mahdollista, koen todellakin olevani etuoikeutettu. Haluan jatkuvasti tehdä ja oppia lisää. Vaikken koskaan aiemmin voinut kuvitellakaan, että toimisin yrittäjänä, en enää voi käsittää mitä yrittäjyydessä olen oikein pelännyt. Yrittäjyys tuo mukanaan vapautta ja samalla vastuuta, juuri niin kuin minulle sopii. Olen onnellinen!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s