Rakkauden 5 kieltä

Posted on

Meillä kaikilla on oma rakkauden kielemme, joka vaikuttaa niin ystävyyssuhteisiimme, parisuhteeseemme, työyhteisöömme kuin vanhempi-lapsi-suhteeseemme. Yhdelle tärkeintä voi olla toisen sanallinen huomioiminen, toiselle lahjojen saaminen, fyysinen kosketus, kahdenkeskeinen laatuaika tai avun saaminen.

Testaa mikä sinulle on tärkeintä. Itse luulin tietäväni mitä haluan, mutta testin jälkeen totesin, että tällä hetkellä tilanne onkin toinen ja kaipaankin puolisoltani hieman toisenlaista käyttäytymistä! Tämäkin siis elää jonkun verran muun elämän ja omien tarpeiden viedessä itseä toiseen suuntaan. Testi on kuitenkin hyvin mielenkiintoinen ja avartava. Jos vielä teet tämän puolisosi kanssa siten, että teette testin erikseen, mutta käytte tulokset läpi yhdessä, saattaa löytyä yllättävän helppo ratkaisu mahdollisesti suureksi paisuneeseen tai paisumassa olevaan parisuhdeongelmaan. Kun tietää mitä toinen oikeasti kumppaniltaan odottaa, niin huomattavasti helpompi on molemmilla silloin toisen tarpeet tyydyttää ja siten saavuttaa tasapainoinen ja onnellinen parisuhde!

Testi on englanniksi, joten englanninkielen taito on paikallaan… Testin alkuun pääset etusivulta tekstin -Discover your Love Language- alta klikkaamalla tekstiä Click here to begin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s