Tietoa minusta

Ihmeitä ei pidä odotella. Ihmeitä pitää tehdä. – Tommy Tabermann

Olen 2 lapsen äiti, vaimo, asianajaja, yrittäjä, kolumnisti, innokas kokki ja elämään uteliaasti suhtautuva nainen. Olen unelma-ammatissani ja koen muutenkin kaikin puolin olevani onnekas ja onnellinen. Olen aina halukas oppimaan uutta ja minulla onkin aina joku uusi projekti meneillään heti kun edellinen on saatu loppuun.

Ajatus blogin kirjoittamisesta heräsi, kun huomasin asiakkaiden kysyvän jatkuvasti samoja asioita ja olevan huolissaan samoista asioista. Miten saisin nämä asiat helposti yleiseen tietoon? Kotisivuni ei mielestäni ollut oikea foorumi. Ja näin blogini sai alkunsa!

Kaikkea tietoa ei saa keskustelupalstoilta tai kirjoista, vaan tärkeintä on kokemuksen ja oikeustapauksiin perehtymisen myötä tuleva tieto ja tätä haluan tarjota lukijoilleni. Samalla haluan muutenkin tuoda lainopilliset asiat maallikoille helpommin ymmärrettäviksi ja myös purkaa omia ajatuksiani ja näkemyksiäni näistä asioista. Blogin kirjoittaminen on, sen enempää asiaa suunnittelematta, tuonut ”sivutuotteena” itseni näköisiä asiakkaita, joiden kanssa yhteistyö onnistuu parhaiten ja siten myös asiakastyytyväisyys on huipussaan.

Lukuiloa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s